Update

Ook dit jaar zijn we weer volop bezig met de voorbereiden van de dataverzameling van de zesde ronde van het ADKS-onderzoek! Dit betekent dat ons team vanaf november weer langs zal gaan bij middelbare scholen in heel het land om leerlingen hun mening te vragen over de democratie en de samenleving. Aangezien het huidige politieke speelveld weer relatief open ligt en veel van onze leerlingen dit jaar de stemleeftijd van 18 jaar zullen bereiken, zijn we zeer benieuwd wat de veranderingen zullen zijn in hun politieke houdingen. De logistiek rond de dataverzameling is dit jaar weer in goede handen bij Sandy Kempen, Michelle Rosmalen en Twan Huijsmans.

Tegelijkertijd zijn Sandy Kempen, Michelle Rosmalen en Twan Huijsmans ook nieuwe collega’s in het ADKS-team! Wij zijn erg blij dat zij ons team komen versterken. Wil je meer lezen over wie zij zijn en wat ze doen, ga dan naar de teampagina en klik op de foto’s. Ben je alsnog niet tevreden en heb je prangende vragen over wie wij zijn, wat wij doen of meer, mail ons dan gerust via info@adks.nl!

Verder zijn we momenteel druk bezig met de afronding van het vierde jaarrapport, waarin wij de resultaten bespreken van de vierdeklassers in schooljaar 2021-2022. Deze zal spoedig verschijnen. In het vierde schooljaar hadden veel scholen hun onderwijs meer aangepast aan de COVID-19 maatregelen. Hierdoor hebben we bij meer leerlingen data kunnen verzamelen dan in schooljaar 3. Daarnaast hebben we wederom de steun voor democratische kernwaarden onder jongeren in leerjaar 4 in kaart gebracht ten opzichte van leerjaar 1, 2 en 3. Binnenkort kan hier meer over worden gelezen in het jaarrapport 4, die op deze site zal verschijnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL