Adolescentenpanel (1)

Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in dit onderzoek en we zullen regelmatig informatie online zetten over de voortgang van het project. Daarnaast zullen we u op de hoogte houden van interessante bijeenkomsten en proberen we zo af en toe een interessante blog te plaatsen van iemand die zich bezig houdt met democratische waarden, politiek en scholen.

Momenteel zijn we bezig om een steekproef van scholen te trekken. Dit houdt in dat we proberen om willekeurig scholen in Nederland uit te zoeken. We houden natuurlijk wel in ons achterhoofd dat er genoeg verschillen tussen scholen zijn. We willen bijvoorbeeld niet alleen maar grote of middelgrote steden, maar zeker ook kleine dorpen.

Als dit klaar is en we tevreden zijn over de steekproef, zullen we brieven naar de scholen sturen, om te laten weten waar we mee bezig zijn en met de vraag of de scholen mee zouden willen werken. Dit hopen we natuurlijk van harte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL