Eindelijk! De start van onze dataverzameling

Beste allen,

Vandaag op maandag 8 oktober is de start van een belangrijke en spannende periode voor het ADKS.  Morgen start namelijk de dataverzameling. Zoals op de foto’s te zien is, stond de afgelopen tijd vooral in het teken van het installeren van de tablets waarop we de vragenlijst gaan afnemen, het testen van de vragenlijst op deze tablets en het uitwerken van de logistiek. Want hoe krijgen we 100 tablets elke dag bij een andere school? Daarbij begonnen we ons ook af te vragen hoe we zoveel tablets eigenlijk konden opladen, wat het beste transportmiddel is en wie wanneer op welke school aanwezig moet zijn.

Inmiddels zijn de tablets allemaal klaar voor gebruik, heeft Blisss software voor ons een prachtige vragenlijst ontworpen waar we erg trots op zijn en die grondig getest is, en hebben we 12 kundige student-assistenten aangenomen die door heel Nederland zullen reizen om de vragenlijsten af te nemen bij onze scholen.

We hebben MIFI-kastjes aangeschaft waarmee we op een veilige manier de vragenlijsten online kunnen afnemen en komt er een installatie waarmee 100 tablets tegelijk kunnen worden opgeladen.

Kortom: we zijn er klaar voor!

Vandaag op maandag 8 oktober zullen we nog heel even verder gaan met de laatste loodjes. Spannend! Maar we verheugen ons  op de periode die komen gaat!

 

ADKS     – Frank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL